Akademija Dechra

Učenje ko si to želite in potrebujete


S popolnoma brezplačno sodobno učno izkušnjo vam pomagamo, da nadgradite znanje in ostanete na tekočem z najnovejšimi dognanji. Ker se najboljša veterinarska oskrba začne pri vas. 

Svet veterinarske medicine in nege se nenehno razvija in spreminja, tukaj smo, da vam pomagamo in vas podpiramo. Dechra Akademija sodeluje s številnimi vodilnimi strokovnjaki in zagotavlja raznovrstne spletne tečaje, ki so zasnovani tako, da vam pomagajo pridobiti splošna in strokovna znanja ter veščine, ki jih potrebujete za nenehno rast in razvoj.

Z Dechra Akademijo ste lahko prepričani, da imate dostop do najsodobnejših informacij na področju veterine. Nudimo tečaje, ki pokrivajo različna področja, vključno z diagnostiko bolezni, zdravljenjem, spremljanjem, najboljšo prakso in še veliko več.

Glavne prednosti Dechra Akademije

Z velikim številom tečajev Dechra Akademijo prednostno uporablja že na tisoče veterinarjev. Zakaj?

  • Sodobna, interaktivna učna izkušnja, ki predstavlja izziv in nudi številne izobraževalne vsebine
  • Dostopna ne glede na to, kdaj in kje jo potrebujete: naša Akademija vam je na voljo kadar koli, zato smo poskrbeli da je preprosta in dostopna na vseh napravah
  • Odlične povratne informacije uporabnikov: Veterinarji obožujejo izkušnje z Dechra Akademijo, 98 % jih pravi, da se je njihovo znanje povečalo, 99 % pa je prepričanih, da bodo pridobljeno znanje lahko uporabljali pri vsakodnevnem delu*

S skoraj desetletnimi izkušnjami na področju izobraževanja veterinarjev, vam s strastjo in ponosom nudimo priznane sodobne izobraževalne vsebine, ki pomagajo pri nenehnem razvoju znanja. Prijavite se še danes, če želite dostopati do naših spletnih tečajev.

Najboljša veterinarska oskrba se začne z vami.

Rastite z Dechra Akademijo.

Odlične novice. Če ste že ustvarili račun za spletno mesto, ste samodejno član Dechra Akademije. Uporabite lahko iste podatke, kot ste jih uporabili za spletno mesto; vse kar morate storiti je, da se prijavite tukaj za pričetek.

*Internal Course Feedback Report 2019

keyboard_arrow_up