Kdo je Dechra?

Dechra je specializirano mednarodno podjetje, ki razvija veterinarske farmacevtske in sorodne izdelke. Naša strokovnost nam omogoča proizvodnjo visokokakovostnih izdelkov in njihovo prodajo izključno veterinarjem po vsem svetu. Pri delu smo zavezani nenehnemu izboljševanju zdravja in dobrega počutja živali v posameznih okoljih.    

Stvari vidimo s stališča The Veterinary Perspective.


Še naprej rastemo, ker razumemo izzive, s katerimi se soočajo veterinarji. Zagotavljamo jim usposabljanje, podporo in informacije, ki jim pomagajo pomagati živalim. Zagovarjamo dostopno znanost, ki veterinarjem omogoča boljšo komunikacijo z lastniki in kmetovalci. Zaradi takšnega pristopa smo njihov prednostni dobavitelj. Naš poslovni model temelji na razumevanju strank. Veterinarjem priskrbimo vse potrebno za vsakodnevno, z dokazi podprto zdravljenje in jim dajemo znanje o redkih boleznih.

Za naše farmacevtsko podjetje niso v ospredju le živali. Rastemo zato, ker smo predani tudi samim veterinarjem. 


place

Za kontaktne podatke kateregakoli podjetja Dechra po svetu preprosto izberite eno od lokacij, prikazanih na zemljevidu. Povečajte zemljevid za ogled lokacij, ki so na zemljevidu bližje skupaj.

 
keyboard_arrow_up